O nama

Tvrtka: D.R. Danijela Lončarić, domaća radinost

Proizvodi u ovoj trgovini zamišljeni su da budu originalan poklon za vaše najmilije, a rađeni su isključivo ručnim radom. Nastali su iz moje želje i potrebe da stvaram rukama.

Nastale su tako spavaćice u kojima njihove najmlađe vlasnice ostaju i nakon buđenja. Iz njih se ne skidaju ni dok s mamom idu do dućana. Pri tome vode i svoje lutke u istim takvim spavaćicama. Nastale su i pidžame i torbice za papuče koje vole i mame i tate i tete u vrtićima jer - ime je već napisano. Nastali su tako i poplunići koje poneka mama ne zna kada bi oprala jer beba bez njega jednostavno ne može zaspati.

Poigrajte se bojama i motivima. Za Vaše najmilije izaberite motiv koji je samo njima svojstven - životinja koju voli, sport kojim se bavi, instrument koji svira... ili možda samo note? Vi ćete znati najbolje! Izaberite i naručite ono što će ih najviše razveseliti i ono što će im najviše koristiti.

Svi proizvodi se izrađuju po narudžbi, a vrijeme potrebno za izradu trenutno je 4-6 dana.

Danijela Lončarić

tel: 01/ 7787 010

mob: 098 1684 822

e-mail: danijelaloncaric@gmail.com

www.nelly.com.hr    

 

                                                                                                                                                                                       

 

  • Mjesto: Zagreb, 10040
  • Ulica: Molvanska 1

Kontaktirajte nas!

Imall logotip

Imall trgovine nisu prilagođene za Internet Explorer 6 i 7 u trenutnoj verziji platforme. Preporučujemo da preuzmete jedan od modernih preglednika kao što su Mozilla Firefox, Google Chrome ili Apple Safari kako bi pregledavali ove stranice sa užitkom!